Abracor

Wie zijn wij?

Al meer dan 30 jaar biedt het familiebedrijf Abracor een zeer uitgebreid gamma van producten en aangepaste oplossingen aan voor alle sectoren zowel op de Belgische markt als in talrijke andere landen over de hele wereld.

Abracor richt haar activiteiten zowel op het ontwerp, de productie en de verkoop van lasproducten (elektroden, massieve en gevulde draden), het solderen alsook de distributie van beits- en passiveerproducten van Derustit.

Dit bedrijf heeft zijn goede naam vooral te danken aan een verbondenheid van drie generaties lang en een constante vastberadenheid.

Het verhaal van het bedrijf begint bij Daniel Lagrange, de oprichter en bestuurder van ARCOS, en Soudometal vervolgens, en dan opgevolgd werd door zijn zonen André en Pierre Lagrange, die heel snel zijn activiteiten in meer dan 150 landen verder ontwikkelden. Abracor werd gesticht in 1982 dankzij de volharding en de betrokkenheid van de toegewijde medewerkers.

Enkele jaren later neemt Patrick Lagrange het roer over en brengt hij een ongeëvenaarde technische kennis met zich mee dankzij zijn ervaring als lasser fitter in de puntindustrie in België.

Van het begin af aan zijn de voornaamste kenmerken van Abracor de constante technische vernieuwing, de veelzijdigheid alsook de kwaliteit van zijn producten om altijd een perfecte dienstverlening en efficiënte oplossingen te kunnen verzekeren aan haar klanten.

Copyright 2014 - Abracor SA - all right reserved